8

'HVA KAN MAN HA PÅ I DUBAI?'

Er jeg den eneste som drukner i lesker og ikke vet hva jeg skal prioritere mest? Regner egentlig med at jeg ikke er alene. I morgen er det naturfagprøve og på torsdag er det matteprøve, deretter skal tre bøker leses samtidig som særemne skal besvarer og historie innlevering skal fullføres. Kjenner jeg stortrives med leksene, men er det en ting jeg faktisk er helt ubrukelig på så er det å lese naturfag. Jeg skjønner ikke hva det er, men uansett hvor mye jeg leser så får jeg det ikke til å sitte, og uansett hvor mye jeg prøver å synes det er spennende, så er det faktisk ikke det. Skulle ønske jeg var en av de som digget naturfag og tok det super lett, men nei..

Men, hver gang jeg nevner at jeg har vært i Dubai får jeg alltid det samme spørsmålet, egentlig fra alle. Derfor tenkte jeg å svare på det ordentlig her. Som mange sikkert vet går araberne i Dubai veldig tildekket, og egentlig ingenting annet enn kanskje øynene på kvinnene synes. Derfor er det mange som lurer på hvordan det er med klær. Hva har turister lov til å ha på, hva er det jeg pleier å gå i og er korte kjoler eller utringning lovlig? Jeg har vært i Dubai så mange ganger nå, at jeg faktisk ikke helt vet hvor mange ganger jeg har vært der og klær har aldri vært et problem. Helt siden første årene jeg var der har jeg gått i både shorts og kjole på kjøpesentre fordi det er helt sinnsykt varmt utendørs, og ingen sa noe. Etter jeg hadde vært der et par ganger kom det opp nye skilter på kjøpesentrene som sier at man helst skal dekke alt mellom knær og skuldre, men det er ikke noe du må. Derfor har jeg i senere tid alltid gått i kjole (fordi jeg aldri har bukse i dubai), men kanskje heller hatt en lett jakke over inne på kjøpesentrene. Ingen sier noe nå heller, men du får ofte mange lange blikk fra damene som går fult tildekket. Absolutt alle turister går i det som passer dem selv, og foreløpig ser det ut som at det har gått helt fint alle de gangene jeg har vært der. I gatene er det ingenting som sier noe uansett hva du har på, bortsett fra at du må ha på bikini på stranden - det er altså ikke lov å sole seg naken. Så teknisk sett så kan du ha på vil, men de ønsker at du dekker alt mellom skuldre og knær inne på enkelte kjøpesenter som The Dubai Mall og Mall of Emirates.

Helene

Skrevet 28.01.2014 klokka 19:42

JAA, føler med deg der!! Jeg drukner snart i eksamener og lesing :( :(

Hehe, jeg ble sykt glodd på når jeg var på dubai mall i bare shorts og veldig utringet singlet - men var ingen som kommenterte det eller noe :P hahah

Ida

Skrevet 28.01.2014 klokka 19:52

Åh så deilig :) har hatt veldig lyst til å dra til dubai, men hører så mye forskjellig :):) men da må det virkelig settes på listen igjen da, over steder jeg må dra!

Marianne

Skrevet 28.01.2014 klokka 21:00

Utrolig flotte bilder! Du er så vakker <3

Åå, Dubai ser så herlig ut :D

Skrevet 29.01.2014 klokka 00:00

åå, den første kjolen er så fin!! hvor har du kjøpt den? :)

Victoria

Skrevet 29.01.2014 klokka 17:44

åja det hørtes ikke så altfor strengt ut da! du er heldig som har vært der så mange ganger :)

LIve

Skrevet 29.01.2014 klokka 19:38

Kan ikke vi ta en tur til Dubai sammen, Ida? hihi <3 Du er flottere enn flottest som alltid!

pappasdatter

Skrevet 29.01.2014 klokka 19:53

LIve: Hihi, mer enn gjerne beste Live <3

Ida Stenersen

Skrevet 30.01.2014 klokka 11:33

Det hørtes ikke så strengt ut da! Nydelige bilder :D

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits