3

THOSE DAYS

Skal ærlig si jeg savner det deilig været og de late dagene på vannet nå som solen ikke er på sitt beste, men samtidig er det kanskje litt greit at solen ikke brenner når jeg uansett er i et flyttekaos. I dag har lommeboken min gråtet litt, men vi er en TV rikere, jeg har skaffet oss både dyner, puter og putetrekk samt håndkler og slike praktiske ting. Mandag skal vi ut på enda en runde, og i Bergen må alt fra seng til soffa kjøpes inn. Huff så dyrt det er å flytte! Men veldig gøy er det også. Gleder meg veldig til alt er på plass, og håper og tror på at vi får det fint til slutt. I morgen skal jeg ha en liten avskjedskveld med familien min, blir godt å se alle før jeg flytter :) 

dobblleetroubbllee

Andrea Ramstad Aatlo

Skrevet 02.08.2014 klokka 20:01

Ser nydelig ut!

Celine

Skrevet 02.08.2014 klokka 21:11

Fyfader, kroppen din!! :O:O

Hvor var dere i Tyrkia? Mulig du har nevnt det før, men husker hvertfall ikke, haha! Så veldig fint ut der nemlig, og jeg er egentlig litt skeptisk med å dra til Tyrkia..

Haakon

Skrevet 02.08.2014 klokka 21:54

http://reactiongifs.com/?p=20938

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits