2

siste dagen i 2015

311215_4956

311215_4953

To bilder til fra den aller siste kvelden i 2016. Jeg var pyntet i sort og glitter, og avsluttet året helt perfekt med venner og familie som jeg er veldig glad i. Jeg er ekstremt dårlig på å sminke meg og ser egentlig helt lik ut både på skole og fest, men denne dagen dro jeg den helt ut. Hvert fall nesten, haha. Kaja sminket meg med både øyenskygge, lipliner og leppestift, og Elisabeth hjalp meg med diverse annet. Vangligvis føler jeg meg veldig ukomfortabel så fort noe er annerledes, men denne dagen ble jeg super fornøyd. Jentene brukte rolige farger slik at det hverken ble for mye eller uvant, men likevel mer pyntet enn hva jeg vanligvis er. Gøy å dolle seg opp litt ekstra en gang hvert tyvende år, si. Er det noe jeg virkelig burde lære meg i 2016 er det å sminke meg, fordi det er jo faktisk litt hyggelig å være litt finere i anledninger som for eksempel bryllup. Så ja, der var vell årets første nyttårsforsett. Har dere noen nyttårsforsett?

Stygge Andungen

Skrevet 07.01.2016 klokka 22:12

Så fin blogg du har! Ser fram til å lese meir :-) Sjekk gjerne ut min blogg også om du vil, der eg skriver om mykje rart som mobbing, tips, sterke innlegg osv. I tillegg lager eg gratis headere til blogg om du er interessert :-)

Din hemmelig beundrer

Skrevet 08.01.2016 klokka 00:00

Jeg har lyst til å bli mye mykere i 2016, og også bygge en mer funksjonell kropp. Kanskje noe kampsport neste?

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits