1

ti ting om meg

1. Jeg hater å være sent ute, men begynner oftest å ordne meg slik at jeg får dårlig tid. 

2. Det verste jeg vet i hele verden er å kaste opp og føler jeg et snev av kvalmhet får jeg panikk.

3. Jeg er useriøs på 70% av bildene som tas av meg til bloggen fordi jeg egentlig synes det er super ubehagelig å stå alene for å bli tatt bilde av.

080815_2523

4. Jeg elsker å se tilbake på gamle bilder og angrer like mye hver gang jeg ikke dro frem kamera under en annledning, som feks bursdagen min i går.

5. Jeg har veldigveldig mye klær, men går alltid i det samme og er veldig dårlig til å kombinere tingene jeg har. Derfor faller jeg lett for kjoler fordi jeg ikke må kombinere de med noe annet.

6. Jeg elsker å reise og har lyst til å oppleve store deler av verden, forskjellig kulturer og steder langt vekk før det blir for sent.

7. Jeg fikk panikk da jeg fylte 21 år når jeg innså det var ni år til jeg ble 30 år. Ikke fordi jeg er så sykt nærme 30 år, men fordi det er så mye jeg vil rekke før det. Reise, finne ut hva jeg vil leve av, få to - tre barn, gifte meg, osv, osv. Hjelp, ni år går fort.

080815_2537

8. Jeg elsker å være sosial så vel som usosial. Det beste jeg vet er å omringes av familie, venner og kjæreste, men samtidig nyyter jeg en lørdag alene på sofaen en gang i blant.

9. Jeg takler ikke sove med sminke, spesielt maskara. Den av!

10. Jeg har de snilleste foreldrene i hele verden (synes jeg) og er så takknemlig for alt de gjør for at jeg skal ha det bra og være glad.

lisarorvik

Skrevet 10.01.2016 klokka 13:39

Så herlig innlegg, kjempe fine bilder :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits