5

reiseklar og ferieplaner

I år har jeg mye å se frem til og jeg gleder meg litt for mye til eventyrene begynner Allerede neste mandag reiser vi på årets første tur og jeg er litt for gira, haha. I dag er planen å sitte pal å lese pensum, men jeg klarer egentlig ikke fordi jeg har så lyst til å pakke og planlegge. Det å se andre steder i verden gjør noe med meg, og jeg har så lyst til å oppleve alt. Hadde det ikke vært så dyrt, skulle jeg helt klart gjort det også. 

miami

Første reisemål er Miami, og dit reiser vi allerede mandag om én uke. Det går fort. Vi reiser først til Orlando hvor vi skal to dager i Universal Studios og videre i litt forskjellig parker. Etter Orlando reiser vi til Miami Beach hvor vi bor midt i byen på stranda. Jeg var jo egentlig med familien til kjæresten hit i fjor, men føler ikke jeg fikk sett så mye av selve Miami fordi jeg ble så dårlig at jeg ikke orket noe. Derfor håper jeg på å få oppleve mye mer av byen nå, slik at jeg faktisk kan føle jeg har vært der på ordentlig.

tyrkia

Neste tur går til Tyrkia og her skal vi være en uke for å slikke sol. De siste årene har vi reist til Tyrkia med samme gjengen og det er alltid like koselig. Vi har vært litt forskjellig steder hver gang, så nå gleder jeg meg til å oppleve enda en ny del av Tyrkia. Det er så fantastisk deilig og varmt der om sommeren, så jeg takker aldri nei til en tur dit.

kroatiabruk

Fra Tyrkia flyr vi rett til Athen hvor vi skal en uke på seilferie. I fjor var vi på seilferie i Kroatia og det var helt fantastisk fint. Ekstra gøy å seile rundt å se flere deler av landet, og ikke bare være ett sted hele uken. Kroatia var nydelig og jeg har veldig stor tro på at Hellas kommer til å bli like fint. Om man googler rundt på seilferie i Hellas ser det hvert fall veldig, veldig fint ut.

newyork
Hellas er egentlig vår siste bestille ferie foreløpig, men jeg har såå lyst til å reise minst ett sted til. Foreleser sa så pent i timen at "det å reise er ikke en kostnad, men heller en investering i livet", og det er jeg så enig i. Å reise er jo en opplevelse du alltid vil ta med deg videre og det å se nye steder er alltid like spennende. Planen min er å se litt mer av Norge i sommer, men jeg har også veldig lyst på en utenlandstur til. N og jeg har en liten felles sparegris som vi tenker å bruke på å reise, men det er jo litt begrenset hvor studenter har råd til å reise. Min største drøm er å enten ta en langweekend i Paris eller en uke i New York, men begge stedene er relativt dyrt å bo i. I New York har jeg allerede vært tre ganger, men jeg får ikke nok av den byen. Paris har jeg aldri vært i, men jeg har såå lyst. Ellers finnes det jo veldig mange fine storbyer man også kan reise på helgetur, men akkurat nå er det de to stedene jeg drømmer mest om. Har dere noen ferieplaner, feriedrømmer eller kanskje noen steder å anbefale?

KAJA HØGLUND

Skrevet 22.02.2016 klokka 11:44

Du er så heldig! Skulle gjerne sneket meg med i kofferten <3

Celine

Skrevet 22.02.2016 klokka 11:50

Høres utrolig deilig ut, hvertfall med Miami!!! Heldig :D Selv skal jeg til Kroatia og Hellas i sommer, så sier meg fornøyd med det egentlig, selvom jeg heller aldri får nok av å reise! Vil bare overalt, haha!

Helene

Skrevet 22.02.2016 klokka 11:55

Du er heldig som skal ut å reise såå mye!! :D Skulle veldig gjerne ha gjort det selv også, heheh

Åshild

Skrevet 22.02.2016 klokka 20:53

Åå så heldig du er som får reise så mye!

Du burde utforske øst-europa mer, der er det noen fantastiske perler som ikke koster en brøkdel av det Paris og New York gjør :) Spesielt Budapest og Praha er noen favoritter hos meg!

Henriette Celin

Skrevet 23.02.2016 klokka 08:17

Så mange fine plasser dere skal reise!

dere er så heldige :-D

Jeg skal kanskje til Paris med familien en langhelg i sommer,

men er ikke helt sikkert. Krysser dog alt jeg har for at det kan bli mulig :-D

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits