5

BOOTYSØNDAG

God morgen ♥ Dette innlegget skulle egentlig ut i går, men fordi bildene mine ikke ville lastes opp ble det utsatt til i dag. Dagen i går gikk for det meste til lesing, men fordi N har eksamen i dag trengte han en skikkelig økt kvelden før. Han trente rygg imens jeg trente litt rumpe, og på slutten av økten møttes vi for å trene mage sammen. Fordi jeg trente for første gang på en uke nå på fredag har jeg vært helt latterlig støl i helgen. Visste ikke at én uke sykdom kunne gjøre så mye med kroppen min. Føltes nesten som jeg ikke hadde vært på treningssenteret det siste året. Heldigvis er formen tilbake, men fordi jeg var så sinnsykt støl ble rumpeøkten min litt alternativ og ikke alt for tung. Likevel tenkte jeg å dele økten min med dere og håper det er noe dere liker.

220516_61092220516_61091økt
Ovenfor ser dere altså alle øvelsene jeg kjørte på ben/rumpe. Litt usikker på navnet på den ene øvelsen som jeg kalte "dype knebøy i smithmaskin", men poenget er altså at du står med bena langt foran deg og går ned i en knebøy. Gå så langt ned du klarer og skvis rumpen på toppen. Jeg har kun prøvd denne øvelsen et par ganger før i går, men liker den bedre og bedre for hver gang. Deilig å kjenne at det svir litt i rumpa! Knebøy med kettlebell og kettlebell swing kjørte jeg som et supersett. Neste rumpeøkt blir det tunge hip thrust og det gleder jeg meg veldig til! Om dette er et innlegg dere liker, deler jeg gjerne en økt i uka? Ønsker alle en fin mandag ♥

Helene

Skrevet 23.05.2016 klokka 09:44

Jaaa til flere økter!! Hihi :)

Du er så sinnsykt flink og sprek, en skikkelig stor motivasjonskilde! Denne økten må jeg teste ut😊 Er egentlig ikke så glad i, eller flink til å trene bein/rumpe, så her er det et stort forbedringspotensiale. Ha en fin mandag :-)

pappasdatter

Skrevet 23.05.2016 klokka 09:53

Helene: Hihi, bra du liker det :D Tusen takk for veldig, veldig koselig ord <3 Hihi, jeg var ikke så glad i det før jeg heller, men nå er det en av mine favorittdager :) Tusen takk, og like så!

Henriette Celin

Skrevet 23.05.2016 klokka 10:04

Hørtes ut som en god økt det da! Skjønner meg ikke så veldig på trenings ord alltid da men, hehe. Noe skjønte jeg ;-P

Lisa Rørvik

Skrevet 23.05.2016 klokka 10:32

Så flink du er, kjempe fint trenings tøy :)

Kamilla Haaland

Skrevet 23.05.2016 klokka 13:48

For ei god økt :-)

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits