2

MONDAY BREAKFAST

Hei og og mandag ♥ Hva er vel bedre enn å starte en ny uke med en skikkelig god frokost? Her i huset har vi startet uken rolig med en stor frokost og Game of Thrones på skjermen. Jeg elsker å kickstarte uken på en god måte, og synes ofte at en deilig frokost og en svett treningsøkt er det som må til for å gjøre mandagen komplett.   

060616_7278

I dag startet vi dagen med egg og avokado, en skikkelig god kombo spør du meg. Jeg spiste rugsprø og N spiste brødskiver, begge deler funket like bra! Vi saltet avokadoen og peppret eggene, så var frokosten good to go. Litt ekstra godt med tomater og feta ved siden, og litt ekstra pent for de som bryr seg om det. Heheh.

060616_7280

060616_7281
Planen i dag er egentlig å komme litt à ajour med diverse ting, samtidig som jeg håpet på å få til litt tid i solen. Vet ikke om jeg rekker spesielt mye soling i dag, for det er så mye som må pakkes før vi reiser hjem i over to måneder. Begynte så vidt pakkingen i går, men jeg må nesten reorganisere litt i tillfelle ikke alt kommer med. Det blir fort mye når det er flere som skal ha kofferter, bager og bunader i samme, lille bilen. Men vi får det til, håper jeg. Håper alle får en fin mandag!

Henriette Celin

Skrevet 06.06.2016 klokka 11:34

For en deilig frokost og start på dagen :-D

Håper dere får plass til alt. Det går nok fint til slutt. Ha en god mandag! ^^

Celine

Skrevet 06.06.2016 klokka 13:08

Så deilig :D Ha en fin mandag!!

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits