3

JEG SKIFTER PLATTFORM

Etter mye frem og tilbake i sommer har jeg bestemt meg for å bytte plattform. Store deler av grunnen til bytte er fordi jeg får så mange klager på at bloggen min er så treg, men også litt fordi jeg føler at i en alder av 21år er det på tide å gå bort fra pappasdatter. Selvom jeg så klart har fått et sterkt forhold til det navnet. Fra nå av vil bloggadressen min være http://nouw.com/idapettersen, men dere kan også etter hvert søke idapettersen.no. Fordi bildene mine mister sinnsykt mye av kvaliteten sin i blogg.no sin bildeopplaster har jeg lenge valgt å laste opp bildene i flickr for å deretter lime de inn i bloggen som html-koder. Jeg håper at Nouw kan hjelpe meg å beholde bildekvaliteten i deres bildeopplastningsprogram, slik at jeg slipper å fortsette dette og bloggen kan bli vesentlig raskere å laste inn. Designet er ikke helt i orden enda, men jeg må nesten ta ting litt som det kommer. Gleder meg hvert fall til å blogge litt igjen etter mye fri i sommer.

Ellers måtte jeg selvfølgelig laste inn alt fra pappasdatter.blogg.no til den nye bloggen, fordi jeg er livredd for å miste innholdet. Jeg har blogget i syv år, siden 2009, og har derfor store deler av livet mitt ute på både godt og vondt. Den dagen jeg bestemte meg for å prøve å laste over bloggen kom jeg aldri lenger enn nedlastningen fordi i det bloggen kom opp i Nouw innså jeg hvor enkelt det ble å bla i arkivet. Jeg lo så jeg gråt av flauhet i ca. tre timer og vurderte lenge frem og tilbake om jeg ønsket å ha arkivet så tilgjengelig. Konkluderte med at jeg måtte det, for hvem er vel ikke litt flau over ting de gjorde som 14åring på blogg? Kjempegøy.     

Håper dere har lyst til å følge meg videre på ny bloggplattform

120116_6036a

Henriette Celin

Skrevet 23.08.2016 klokka 10:47

Da skal jeg inn å følge med der (:

Marie Oma

Skrevet 23.08.2016 klokka 12:08

Har selv vurdert det. Er sinnsykt dårlig kvalitet på bildene fra blogg,no! Er stress å måtte legge det ut på flickr først... Jeg skal følge deg videre på den nye plattformen.

Ønsker deg en fin dag!

pappasdatter

Skrevet 23.08.2016 klokka 12:35

Marie Oma: Ja, veldig... Så nå håper jeg det blir bedre på den nye bloggen! Koselig å høre :)
Tusen takk, og like så!

Skriv en ny kommentar

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits