6

PERFECTION

130516_5796blogg130516_5796blogg2
Siste dagen hjemme var mamma og jeg på en liten shoppingrunde hvor vi kjøpte inn litt nødvendigheter og litt annet. Et av kjøpene ble denne fine vasen fra Bohus med rosa blomster og grønne blader til. Jeg er så fornøyd ♥ Elsker at den er såpass stor og gjør mye ut av seg selv. Jeg fikk også kjøpt inn litt andre blomster, så nå er det litt mer hjemmekoselig igjen. Synes blomster gjør så mye med leiligheten, blir plutselig en helt annen stemning. Ønsker alle en fin fredag! 

2

cleaning day

080216_8414ny

080216_84111

080216_8447

080216_84441

080216_8434

Etter skolen i dag fikk jeg helt mark av at tingene ikke var pakket ut og at hele leiligheten stod på halv tolv etter vi var hjemme i helgen. Derfor klarte jeg ikke sette meg ned før leiligheten var shinet og middagen var servert. Det endte med ordentlig opprydning, klesvasking og laks til middag. Digg! Jeg var selvfølgelig så lur at jeg stappet i meg laksen før trening og under halve økten føltes det som laksen skulle komme i retur. Neste gang skal jeg huske å ikke spise laks før jeg er ferdigtrent. Jeg elsker å ha det ryddig rundt meg og dagen min ble straks mye bedre når det ikke fantes mer rot Måtte så klart knipse noen bilder når det var så ryddig og pent, hehe. Håper det er mulig å holde det slik fremover nå!

2

CLEANING DAY

professorarentzgate_3

 

louispoulsen_11

260815_6095

kjøkken_1

spisestue_4

I dag vaskes, ryddes og ordnes det før vi får besøk av Sondre og Martine i helgen ♥ Jeg gleder meg super mye til besøk og synes det er kjempekoselig at de endelig kommer til Bergen! Tenkte vi skulle ta de med på fjellturer, shopping, spising og bare kose oss masse hele helgen. Ettersom jeg vil ha mest mulig tid med de tenkte jeg å få unnagjort masse i dag, så etter alle senger er skiftet på og leiligheten shinet tenkte jeg å sette meg ned å gjøre så mye lekser som overhode mulig resten av dagen. Ikke supergøy, men det må til :-) God fredag!!

6

MATERIALSK LYKKE

louispoulsen_1

louispoulsen_11

louispoulsen_3

louispoulsen_7

Min helt egen Louis Poulsen. I helgen var det flere hyggelige overraskelser som møtte meg på Beitostølen og en av de fineste overraskelsen må nesten ha vært denne, verdens fineste lampe ♥ Jeg har lenge vært misunnelig på mamma og pappa som skulle få en så fin lampe inni hytta si og ble enda mer forelsket i lampen da jeg så den stod fremme når vi kom ned fra Besseggen. Ikke lenge etter jeg hadde sett lampen og klemt litt på mamma, dro mamma meg med på rommet for å vise meg noe og der stod en kjempepakke på sengen. Kunne nesten ikke tro mine egne øyne når jeg åpnet gaven, men inni var det altså en ekstra lampe til meg. Iiih! Den er så fin og jeg ble så glad og jeg er så takknemlig. Så snilt!! Det første som måtte til da vi kom tilbake til Bergen var å rydde plass og sette den opp i stuen. Kjempe fornøyd ♥ Tusen takk, mamma og pappa!

4

MORGENSTUND

260815_6095

260815_6104

260815_6125

260815_6121

260815_6112

God formiddag ♥ Denne dagen har jeg ingen planer på agendaen (bortsett fra lesing) og det er så deilig. Jeg våknet rundt åtte, men lå å dro meg i sengen frem til ti. Deilig! Jeg har brukt morgningen på å rydde og organisere litt inne på boden, før jeg fortsatte med å rydde og sortere ting i stuen og på kjøkkenet. Deilig å komme helt i orden etter jeg kom tilbake. Føler jeg aldri blir helt ferdig med å pakke ut, fordi det er alltid ting som skal forskjellig steder og ting som må få plass. Kjenner vi egentlig har litt for mye i litt for liten leilighet, men det finnes alltid løsninger :-) De siste dagene har vært kjempe fine og det er godt å se igjen de man ikke har sett på lenge. Mandag spiste jeg lunsj i parken med Julie og Hawjin og avsluttet kvelden med en hyggelig tur med Frida rundt i Sandviken. Tirsdag var første skoledag og etter skolen spiste jeg lunsj med Daniel og Hawjin, og avsluttet med pannekake-kveld med Frida, kjæresten og Mehma. Kjempe koselig! ♥ I morgen kommer bestemor og bestefar, så nå tenkte jeg å gjøre så mye som mulig så jeg kan gjøre så lite som mulig når de er her. Gleder meg til å vise dem hvordan jeg har det!

0

SUNDAY MORNING

God morgen, eller god formiddag ♥ Denne søndagen startet bra med en tur opp Stoltzen sammen med Mehma halv ti, før jeg spiste god frokost med kjæresten. Nå sitter jeg pakket inn under pleddet i sofaen og lader opp til en tur på Elixia klokken ett. Guttene skal spille squash, så jeg tenkte å trene ukens siste Kayla-økt og prøve å sole den bleke huden min litt. Blir ikke akkurat så brun her i Bergen når temperaturen ligger på mellom 7 - 9 grader og regnet/hagl er på besøk hver eneste dag. Føles egentlig mer ut som jeg har høstferie enn sommerferie. Uansett så tenkt jeg å hvert fall prøve å få antydning til litt farge på kroppen før jeg må vise meg i bikini, så det er enda godt det finnes andre måter å bli brun på. Har egentlig tenkt litt på spraytan også, men er så redd for å ende opp helt grusom, skjoldete og orange.. Ettersom jeg ikke tok med kamera på Stoltzen tenkte jeg også dette var en fin anledning til å vise den rene stua mi og ønske alle en god søndag ♥

leiligheten_1

leiligheten_4

leiligheten_3

leiligheten_7

2

KITCHEN + DINING ROOM

Det er vel ingen hemmelighet at noe av det jeg er mest fornøyd med i Bergen er leiligheten vår ♥ Ganske raskt etter leiligheten var kjøpt begynte jeg å stalke instagram-kontoer med inspirasjon til hvordan vi kunne ha det hjemme. Det finnes uendelig med stiler jeg liker og så mye fine ting til å ha i hjemmet. Jeg var supernørd og kunne ligge i timesvis å titte på alle de fine hjemmene der ute. Skal sies at det ikke er like lett å innrede som jeg trodde det skulle bli og heller ikke så billig som jeg skulle ønske. Likevel synes jeg vi har klart oss greit og jeg er veldig fornøyd med hvordan vi har det nå. Jeg blir nokså fort litt lei og vil stadig endre på hvordan ting står og er, men samtidig synes jeg det er umulig å finne ut hvor hva hører hjemme. Skulle også veldig gjerne hatt litt flere grønne planter, blomster og kaktuser i hus, men tror jeg trenger et lite kurs i hvordan man beholder blomstene lengst mulig før det skjer. Om ikke kan det fort gå litt for mye unødvendige penger..

leiligheten_15

leiligheten_17

leiligheten_12

leiligheten_20

leiligheten_16

leiligheten_11

leiligheten_10

0

LEILIGHET: OMDEKORERING

I eksamensperioden er jeg verdensmester på å finne på ting som ikke har noenting med eksamen å gjøre, men som jeg egentlig aldri ville gjort ellers. Jeg er superflink til å vaske klær til balja er tom, googler de rareste ting, rydder i harddisker jeg ikke har sett på flere år og plutselig i går fikk jeg for meg at jeg måtte omdekorere leiligheten litt. Endelig fikk jeg ny vase fra Kähler i posten og det holder jo ikke bare sette den på bordet. Plutselig var det ny pynt i to vinduer, spisestua og stuebordet. Veldig deilig med litt forandring, til tross for at jeg egentlig burde øvd. Men pauser er jo lov det også? Spesielt når det egentlig ikke tok mer enn max 15 minutter. Tok noen bilder for å vise resultatet, det måtte jo også gjøres når jeg omrokerte og hadde ny vase. Heldigvis, til tross for omdekorering, gikk eksamen i dag bra og jeg ble veldig glad for temaene vi fikk. Deilig at hvert fall forhandlinger og organisasjonspsykologi gikk veien, da gjenstår det bare salgsteknikk og salgspsykologi til tirsdag før det er sommerferie(!!) ♥  

leilighet_3

leilighet_7

leilighet_15

leilighet_6

leilighet_12

leilighet

leilighet_17

2

OUR KITCHEN

Når jeg først var i gang med å vise deler av leiliheten, hvorfor ikke vise enda mer? Haha. Knipset et par bilder av vårt lille, søte kjøkken også. I utgangspunktet føles det ikke så lite ettersom hele leiligheten er nokså åpen, likevel kjenner jeg at det ikke er store plassen å lage mat på når vi er to som skal styre og ordne på likt. Jeg er veldig glad i leiligheten vår, og tror at det eneste problemet med å flytte hjem fra Bergen blir å kvitte seg med denne.. Skulle ønske det gikk an å ta den med seg, men dessverre er det umulig.

kjøkken_1

kjøkken_4

kjøkken_2

kjøkken

1

OUR LIVING ROOM

Stua vår ♥ Helt klart mitt favorittrom og det rommet vi bruker mest tid i. Jeg elsker å tenne lys i hele rommet om kveldene, sette på en god kopp te og kose i armene til kjæresten min. Eneste som mangler her inne nå er å fylle de tomme rammene med hyggelige bilder.

stue_1

stue_8

stue_5

stue_2

stue_3

stue_6

kjøkken_6

stue

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits