5

my latest outfits

februar

Da var siste dagen i februar kommet og i den anledning tenkte jeg å vise mine antrekk fra måneden. Det har ikke blitt spesielt mange, men seks er bedre enn ingenting. Jeg har egentlig hatt en del tid til å ta bilder, men N derimot er på skolen hele tiden og bildene blir ikke tatt av seg selv. Det har også regnet helt sinnsykt mye og i sprutende regn blir hverken jeg eller bildene spesielt pene. Månedens favoritter synes jeg helt klart er de tre antrekkene på høyre side, men jeg er også glad i antrekket øverst til venstre fordi jeg elsker at jakken gjør veldig mye i seg selv Satser på flere antrekk i mars, men før det kommer flere vinter-/vårantrekk skal det bli godt med to uker i sommerklær.

5

tableau poncho

270216_9085_1270216_9085c2

I går var pappa, Navpreet og jeg en liten tur i Oslo for å fikse litt småting før vi drar videre til Miami Tenk allerede i morgen drar vi! Jeg gleder meg sååå mye og har gjort det alt for lenge. Skal bli så godt å endelig komme frem, nyte sol og latmannslivet i hele to uker. I går var det fullt kjør fra morgen til kveld, og vi kom oss ikke inn døren hjemme før nærmere midtnatt. Nå skal jeg en tur til bestemor og bestefar på frokost, men tenkte å vise gårsdagens antrekk før jeg dro. Jeg lånte Holzweiler ponchoen av Thea, hadde på nye sko fra Nelly og bukse fra Gina Tricot. Synes de ponchoene er sååå fine!

5

braids

240216_8963d 240216_8963c
Før Live reiste hjem i går kveld flettet hun håret mitt, og ettersom de fortsatt holdt i dag tidlig måtte jeg nesten trene med de før jeg dusjet håret. Jeg elsker fletter og skulle veldig ønske jeg kunne flette meg selv. Synes fletter gir en litt mer sporty look, smatidig er det veldig deilig å ha alt håret vekk fra ansiket når man er på trening. Etter å ha sett disse bildene ser jeg at jeg virkelig begynner å bli mørk under håret, men tror og håper(!!) det ikke er så stor kontrast i virkeligheten. Disse bildene er heldigvis redigert litt-  jeg er virkelig ikke klar for noen annen hårfarge enn blond enda.
 

3

lille selma

18jul.2015_outfit_8564 18jul.2015_outfit_8559
Nå gleder jeg meg veldig, veldig mye til en hel helg hjemme med lillepus i sengen og masse kos Etter vi fikk Selma har jeg blitt en skikkelig kattejente og skulle mer enn gjerne hatt en katt i leiligheten i Bergen også. Navpreet holdt faktisk på å gi meg katt i julegave i fjor, men vi konkluderte med at det får vente til vi har flyttet fra Bergen fordi vi reiser så mye hjem. Selma er verdens nydeligste og mest bortskjemte pus, og hun har helt klart blitt midtpunktet i familien. Gleder meg til å komme hjem, stjele hun fra de andre og kose masse før jeg reiser videre. 

5

reiseklar og ferieplaner

I år har jeg mye å se frem til og jeg gleder meg litt for mye til eventyrene begynner Allerede neste mandag reiser vi på årets første tur og jeg er litt for gira, haha. I dag er planen å sitte pal å lese pensum, men jeg klarer egentlig ikke fordi jeg har så lyst til å pakke og planlegge. Det å se andre steder i verden gjør noe med meg, og jeg har så lyst til å oppleve alt. Hadde det ikke vært så dyrt, skulle jeg helt klart gjort det også. 

miami

Første reisemål er Miami, og dit reiser vi allerede mandag om én uke. Det går fort. Vi reiser først til Orlando hvor vi skal to dager i Universal Studios og videre i litt forskjellig parker. Etter Orlando reiser vi til Miami Beach hvor vi bor midt i byen på stranda. Jeg var jo egentlig med familien til kjæresten hit i fjor, men føler ikke jeg fikk sett så mye av selve Miami fordi jeg ble så dårlig at jeg ikke orket noe. Derfor håper jeg på å få oppleve mye mer av byen nå, slik at jeg faktisk kan føle jeg har vært der på ordentlig.

tyrkia

Neste tur går til Tyrkia og her skal vi være en uke for å slikke sol. De siste årene har vi reist til Tyrkia med samme gjengen og det er alltid like koselig. Vi har vært litt forskjellig steder hver gang, så nå gleder jeg meg til å oppleve enda en ny del av Tyrkia. Det er så fantastisk deilig og varmt der om sommeren, så jeg takker aldri nei til en tur dit.

kroatiabruk

Fra Tyrkia flyr vi rett til Athen hvor vi skal en uke på seilferie. I fjor var vi på seilferie i Kroatia og det var helt fantastisk fint. Ekstra gøy å seile rundt å se flere deler av landet, og ikke bare være ett sted hele uken. Kroatia var nydelig og jeg har veldig stor tro på at Hellas kommer til å bli like fint. Om man googler rundt på seilferie i Hellas ser det hvert fall veldig, veldig fint ut.

newyork
Hellas er egentlig vår siste bestille ferie foreløpig, men jeg har såå lyst til å reise minst ett sted til. Foreleser sa så pent i timen at "det å reise er ikke en kostnad, men heller en investering i livet", og det er jeg så enig i. Å reise er jo en opplevelse du alltid vil ta med deg videre og det å se nye steder er alltid like spennende. Planen min er å se litt mer av Norge i sommer, men jeg har også veldig lyst på en utenlandstur til. N og jeg har en liten felles sparegris som vi tenker å bruke på å reise, men det er jo litt begrenset hvor studenter har råd til å reise. Min største drøm er å enten ta en langweekend i Paris eller en uke i New York, men begge stedene er relativt dyrt å bo i. I New York har jeg allerede vært tre ganger, men jeg får ikke nok av den byen. Paris har jeg aldri vært i, men jeg har såå lyst. Ellers finnes det jo veldig mange fine storbyer man også kan reise på helgetur, men akkurat nå er det de to stedene jeg drømmer mest om. Har dere noen ferieplaner, feriedrømmer eller kanskje noen steder å anbefale?

7

sunday morning

280815_7952280815_7963
Søndag er den dagen i uken vi alltid vasker alle kriker og kroker i leiligheten og gjør den klar for en ny uke ♥ I dag, som alle andre søndager, har vi vasket, ryddet, skiftet sengetøy, osv. Det er så deilig å bli ferdig med det tidlig på morningen slik at vi kan bruke resten av søndagene på hva vi vil. Det beste jeg vet er skinnende ren leilighet, ryddige rom og rent sengetøy. Det gjør meg litt ekstra glad og rolig innvendig. Om 20 minutter skal vi møte Andrea ved Fløyen, planen min er å dra hun med en tur på Sats. Gleder meg til å se hun igjen!

6

tilbakeblikk - antrekk

outfitmarsoutfitmarsa

Antrekk fra ett år tilbake i tid  Ser ut til at februar og mars var litt varmere i fjor ettersom jeg stadig gikk i skinnjakke og trenchcoat. Ganske sikker på at jeg blir syk om jeg prøver på det nå. Jeg elsker jakker og får nesten aldri nok. Synes det er så fint og ikke minst gøy å variere med ulike jakker. Spesielt når du kan ha et nokså kjedelig antrekk, men fordi du har en kul jakke over gir det antrekket et helt nytt inntrykk. Sånn egentlig kan man jo bare være helsvart hver dag, men fordi man bytter jakken ser det ut som du er mye mer kreativ. Heheh. Lenge leve latskapen.

7

all black everything

180216_8895h 180216_8895ø 180216_8895å 180216_8895c 180216_8895æ
Jakke og bukse fra Gina tricot, sko fra Nike, genser fra Victoria Secret, belte og smykke fra H&M

Endelig har jeg ordentlig helg ♥ Etter tre helger på rad hvor eksamen har stått i hodet på meg, skal det bli veldig deilig å ikke tenke et eneste sekund på skolen denne lørdagen. I dag var jeg mine seks siste timer på skolen og det var fantastisk deilig å gå ut derfra å vite at jeg ikke skal tilbake før onsdag. Dagens skoleantrekk ble relativt svart, noe det ofte er. Jeg pakket meg inn i ny jakke og er ganske så fornøyd med den! Planen var faktisk å kjøpe den i grå fordi jeg allerede går i mye svart, men fordi de var tom for grå og det kun var svart igjen, så klarte jeg ikke å ikke kjøpe i det hele tatt. Svart går jo til alt uansett :-)

5

outfit uten filter

Jeg tror Bergen straffer oss for fem fine soldager med storm og i går blåste jeg bokstavelig talt bort. Planen var å ta antrekksbilder, men i pøsende regn og kraftig vind var det lettere sagt enn gjort. Jeg tuller ikke når jeg sier at bilde nedenfor ble det peneste av ansiktet mitt og det forteller jo egentlig hvor pene resten av bildene var. Fysj og fy! Håper dette været skal gi seg snart. Tenkte å prøve igjen i dag, med nytt antrekk vel og merke. Håper på bedre lykke og finere omstendigheter.     

170216_8632c170216_86323

4

monday mood

150216_8503ut

150216_8590ut

150216_8526ut

150216_8581

Mandag, sol og siste lesedag før eksamen i morgen Nå begynner jeg å bli relativt lei av eksamensoppgaven som skal fremføres i morgen, så det skal bli veldig godt å få det overstått. Krysser tær og fingre for at det går greit, men synes det er like vanskelig å vite hver gang. Til tross for sol er det kaldere denne uken, og da er det ikke annet å gjøre enn å pakke seg inn lag på lag. Jeg elsker denne jakken som ble min i julen, og det beste med den er at den holder meg varm samtidig som den ser bra ut. Tommel opp for slike jakker!

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits