2

EVERYDAY LIFE

250516_6450a270516_6819130516_5807d210516_6082230516_6428d250516_6450b270516_6825270516_6821270516_668a
Litt bilder fra de siste ukene med lek i parken, rosa trær, mat i solen, fjellturer, blå himmel og fint selskap ♥ Til tross for mye eksamenslesing er det viktig med små avbrekk og denne eksamensperioden har vi kanskje vært litt for flinke til det. Med stekende sol ute er det vanskelig å sitte inne hele dagen, ikke spesielt motiverende med tanke på lesingen. For min del er det bare fem dager igjen og det overrasker meg ikke om været blir dårlig i sekundet jeg er ferdig med all lesingen. Veldig typisk min flaks, men jeg krysser fingrene for det motsatte.

3

ORANGE

270516_6687b 270516_6687g 270516_6687 270516_6687ø
Etter en lang lesedag i går feiret vi fredag med middag på Dr.Weissner etterfulgt av kino ♥ Veldig deilig å spise ute i solen og veldig koselig med kino. Før kino skiftet jeg antrekk i redsel for at kinosalen skulle bli kald, og det antrekket tenkte jeg å vise senere. Jeg elsker denne jumpsuiten fra Abercrombie & fitch og gleder meg til jeg får litt mer farge på kroppen. Orange er så fint når man er litt brun synes jeg. Håper alle har en fin lørdag!

6

PANCAKES FOR BREAKFAST

270516_6622270516_6622e270516_6622b
I dag lagde jeg pannekaker til frokost etter flere dager med sykt cravings, haha. Det ble en litt sunnere variant uten sukker og vanlig mel, men heller med havremel, havregryn, mager kesam, vaniljepulver, bakepulver, egg, kardemomme, kanel og litt melk. Synes resultatet ble overraskende bra, spesielt med tanke på at jeg bare gjettet meg litt frem. Pannekakene ble veldig fluffy og jeg elsker smaken av kanel. Deilig å starte helgen med en skikkelig god frokost ♥

2

THIS SHIRT

250516_6549e250516_6549ø250516_6549k250516_6549
Så fort solen titter frem og tempraturen blir varmere blir jeg litt mer fargerik og søt i stilen. Den siste tiden har jeg hatt skikkelig skjortedilla og dette er en av mine nyeste skjorter i samlingen. Jeg elsker fargen og egentlig hele skjorten i seg selv ♥ Synes den er utrolig søt og gleder meg allerede til å bruke den mer i sommer på fine sommerdager. I dag hadde vi vår aller siste forelesning for dette semesteret og det er helt vilt å tenke på at jeg har ferie om nøyaktig en uke. Can't wait!

3

BLACK 'N BLUE

230516_6276e230516_6276k230516_6276a
De siste dagene har jeg vært dårlig til å oppdatere her inne, men midt i alt eksamenskaoset er det mye som skal holdes styr på. I dag har vi vår aller siste forelesning for dette semesteret og det skal bli såå digg å bli ferdig ♥ Tenk, torsdag om en uke har jeg sommerferie!! Før den tid blir det mange kjedelig timer med hodet i boka, men én uke til skal jeg klare å holde ut. Ønsker alle en fin torsdag!

4

FLØYEN I SOLSKINN

230516_6386g230516_6386b230516_6386i230516_6386e
Uken begynte med nydelig vær sammen med en enda nydligere jente, hihi ♥ Etter litt for mange dager med trist vær var det veldig godt å endelig se litt sol igjen, og det ble selvfølgelig feiret med en tur opp Fløyen. I dag skal vi opp Stoltzen og etter det blir det grilling i parken. Kjempekos! Når det endelig er deilig vær i Bergen er det ikke annet å gjøre enn å komme seg ut døren. Jeg lengter sååå etter sommerferie nå, håper siste dagene med eksamenslesing går fort!

5

BOOTYSØNDAG

God morgen ♥ Dette innlegget skulle egentlig ut i går, men fordi bildene mine ikke ville lastes opp ble det utsatt til i dag. Dagen i går gikk for det meste til lesing, men fordi N har eksamen i dag trengte han en skikkelig økt kvelden før. Han trente rygg imens jeg trente litt rumpe, og på slutten av økten møttes vi for å trene mage sammen. Fordi jeg trente for første gang på en uke nå på fredag har jeg vært helt latterlig støl i helgen. Visste ikke at én uke sykdom kunne gjøre så mye med kroppen min. Føltes nesten som jeg ikke hadde vært på treningssenteret det siste året. Heldigvis er formen tilbake, men fordi jeg var så sinnsykt støl ble rumpeøkten min litt alternativ og ikke alt for tung. Likevel tenkte jeg å dele økten min med dere og håper det er noe dere liker.

220516_61092220516_61091økt
Ovenfor ser dere altså alle øvelsene jeg kjørte på ben/rumpe. Litt usikker på navnet på den ene øvelsen som jeg kalte "dype knebøy i smithmaskin", men poenget er altså at du står med bena langt foran deg og går ned i en knebøy. Gå så langt ned du klarer og skvis rumpen på toppen. Jeg har kun prøvd denne øvelsen et par ganger før i går, men liker den bedre og bedre for hver gang. Deilig å kjenne at det svir litt i rumpa! Knebøy med kettlebell og kettlebell swing kjørte jeg som et supersett. Neste rumpeøkt blir det tunge hip thrust og det gleder jeg meg veldig til! Om dette er et innlegg dere liker, deler jeg gjerne en økt i uka? Ønsker alle en fin mandag ♥

3

THROWBACK ONE YEAR AGO

Rosatrea2Rosatrea3RosatreaRosatrea5
Jeg er kanskje ikke den eneste som synes noe av det fineste med våren er nettopp disse rosa trærne? Synd de kun blomstrer et par uker. De siste dagene i Bergen har vært grå, kalde og kjedelig, og derfor kjører jeg en throwback til en tid med litt bedre vær. Dette er fra mai i fjor, nøyaktig ett år tilbake i tid. Disse bildene beviser vel egentlig bare hvor mye varmere det var i fjor enn i år. Likevel er ikke håpet om en god sommer borte, for er det ikke slik at en dårlig vår betyr en bra sommer? ♥

4

NÅR ALT GÅR IMOT DEG

Jeg er som oftest ganske flink til å tenke positivt, men noen ganger kan det faktisk bli litt for mye. Denne uken har vært en relativt kjip uke med tanke på at jeg har vært syk og sengeliggene på 17.mai (og forsåvidt resten av uken), men i dag rant det helt over for meg. Haha! Noen ganger klarer jeg det mest utrolig og jeg blir så sint på meg selv når jeg klarer å dumme meg ut. I forelesning i går fant jeg ut at jeg skulle rydde skrivebordet på macen min litt. Jeg sletter rotet, tømmer søppelkassen og tenker ikke mer over det. Før i dag.

tbseptember

Nesten alle pensumbøkene er på engelsk og derfor begynte jeg å oversette mye av det viktigste i bøkene. Da jeg var ferdig med hele den ene boken lagret jeg dokumentet og begynte på neste. I dag skulle jeg fortsette arbeidet, men av en eller annen grunn var dokumentet jeg hadde skrevet i tomt. Jeg skjønner først ingenting, fordi er det en ting jeg er dreven på så er det å trykke cmd+s. Likevel tror jeg at på en eller annen utrolig måte må jeg ha klart å tømme dokumentet, trykke lagre og deretter lukke det. Selvfølgelig uten å legge merke til det. Dette var heldigvis ingen krise fordi jeg uansett ikke var kommet alt for mange kapitler ut i boken.

tbseptember_3
I det jeg innser at alt er tapt begynner jeg å lete etter dokumentet til boken jeg var ferdig med, for å se hvordan oppsettet mitt var der. Det var her hele verden rablet for meg. Tror du ikke jeg har klart å kaste hele greia i søppelkassen og slettet hele fila!!? Er det mulig. Jeg ble så frustrert at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Så mange timer arbeid er fortapt og jeg orker rett og slett ikke dette midt oppi alt eksamenskaoset. Derfor har dagen i dag bestått av å laste ned flere forskjellig recovery programmer som skal hjelpe meg med å finne filen, men ingen av de finner dokumentet mitt. Dersom jeg vil ha de beste programene koster det over 1000kr og det passer dårlig for studentlommeboken min. Så da var en hel lesedag gått bort til ingenting og jeg må begynne alt på nytt. Fy søren så demotiverende! Kan ikke si dette hjalp veldig mye på den lille motivasjonen jeg har til lesing nå, men er vell bare å si farvel til alt av sosialt liv og begynne med blanke ark igjen i morgen. Heldigvis fikk jeg avsluttet den relativt kjpe dagen med en god treningsøkt ♥ Jeg har også lært at neste gang papirkurven tømmes skal den trippelsjekkes slik at jeg ikke gjør noe dumt igjen. Finnes selvfølgelig verre ting som kan skje enn slettede dokumenter, men i dag føltes det ut som veien til mål ble veldig mye lenger. Håper alle har hatt en litt bedre fredag enn meg! Hehe

6

PERFECTION

130516_5796blogg130516_5796blogg2
Siste dagen hjemme var mamma og jeg på en liten shoppingrunde hvor vi kjøpte inn litt nødvendigheter og litt annet. Et av kjøpene ble denne fine vasen fra Bohus med rosa blomster og grønne blader til. Jeg er så fornøyd ♥ Elsker at den er såpass stor og gjør mye ut av seg selv. Jeg fikk også kjøpt inn litt andre blomster, så nå er det litt mer hjemmekoselig igjen. Synes blomster gjør så mye med leiligheten, blir plutselig en helt annen stemning. Ønsker alle en fin fredag! 

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits