3

JEG SKIFTER PLATTFORM

Etter mye frem og tilbake i sommer har jeg bestemt meg for å bytte plattform. Store deler av grunnen til bytte er fordi jeg får så mange klager på at bloggen min er så treg, men også litt fordi jeg føler at i en alder av 21år er det på tide å gå bort fra pappasdatter. Selvom jeg så klart har fått et sterkt forhold til det navnet. Fra nå av vil bloggadressen min være http://nouw.com/idapettersen, men dere kan også etter hvert søke idapettersen.no. Fordi bildene mine mister sinnsykt mye av kvaliteten sin i blogg.no sin bildeopplaster har jeg lenge valgt å laste opp bildene i flickr for å deretter lime de inn i bloggen som html-koder. Jeg håper at Nouw kan hjelpe meg å beholde bildekvaliteten i deres bildeopplastningsprogram, slik at jeg slipper å fortsette dette og bloggen kan bli vesentlig raskere å laste inn. Designet er ikke helt i orden enda, men jeg må nesten ta ting litt som det kommer. Gleder meg hvert fall til å blogge litt igjen etter mye fri i sommer.

Ellers måtte jeg selvfølgelig laste inn alt fra pappasdatter.blogg.no til den nye bloggen, fordi jeg er livredd for å miste innholdet. Jeg har blogget i syv år, siden 2009, og har derfor store deler av livet mitt ute på både godt og vondt. Den dagen jeg bestemte meg for å prøve å laste over bloggen kom jeg aldri lenger enn nedlastningen fordi i det bloggen kom opp i Nouw innså jeg hvor enkelt det ble å bla i arkivet. Jeg lo så jeg gråt av flauhet i ca. tre timer og vurderte lenge frem og tilbake om jeg ønsket å ha arkivet så tilgjengelig. Konkluderte med at jeg måtte det, for hvem er vel ikke litt flau over ting de gjorde som 14åring på blogg? Kjempegøy.     

Håper dere har lyst til å følge meg videre på ny bloggplattform

120116_6036a

3

YESTERDAYS OUTFIT

080816_3830080816_3844b080816_3877080816_3821a080816_3856
For min del startet uken bra med fri fra jobb, trening, shopping og god mat i Oslo med familien ♥ Deilig med litt fri og familietid før jeg reiser tilbake til Bergen. I Oslo var det masse salg og det var veldig ålreit med litt nytt til garderoben. Jeg kom blant annet hjem med nye bukser som allerede er på i dag. Jeg gikk for løse bukser, løs topp og skinnjakke - veldig enkelt og greit.

6527901729
1

NEW KICKS

070816_3780070816_3789å
Søndag var jeg i bursdag å luftet de nye skoene mine - Missoni Converse ♥ Ante ikke at dette fantes før jeg så de på Sandvika Storsenter på salg her om dagen. Jeg digger de allerede og er veldig glad de ble med meg hjem. Gøy med litt farger også, for det har jeg vært alt for dårlig til å bruke denne sommeren. Føler jeg kler meg veldig etter været - er det sol velger jeg farger og er det dårlig vær blir det fort svart. Denne sommeren har ikke vært mye å skryte av og derfor har det blitt alt for lite farger.. Får ta det igjen neste sommer si!

4

DREAM TREE

PinkFlowers_5PinkFlowers_14
Jeg har en stor forkjærlighet for store, rosa trær og da vi så dette i Hellas falt jeg pladask. Sååå nydelig fint ♥ Jeg måtte selvfølgelig svinge kjolen under treet og knipse noen bilder. Egentlig ville jeg også ta det med meg hjem. Tenk å ha dette treet i hagen. Drømme. Lørdag om to uker skal jeg ta bilder i bryllupet til onkel og tante, og jeg skulle mer enn gjerne plassert de under dette treet under fotograferingen. Tenk så fint.

5

CRYSTAL CLEAR

CrystalClear_9CrystalClear_11
Lite er finnere enn krystallklart vann og jeg kjenner jeg virkelig savner dette akkurat nå. Været i Norge er jo faktisk litt krise, og i går var det flere her hjemme som fikk kjelleren fylt med vann. For et regnvær! Heldigvis roet det seg utover ettermiddagen. Sommeren i år har ikke vært mye å skryte av, så jeg kjenner det er veldig godt å vite at jeg skal reise litt i september.

2

BLUE DOORS

BlueDoors_12BlueDoors_øBlueDoors_å
I Hellas var det mange sjarmerende kriker og kroker, og den ene kvelden spiste vi på en hjemmekoselig restaurant i byen Poros. Fordi dette var en av kanskje to kvelder vi sminket oss knipset vi så klart noen antrekksbilder. Objektivet mitt var overhode ikke på min side i ferien og av alle bildene mine jeg kom hjem med var kanskje 40% av de i fokus. Litt krise at dette skjer rett før jeg skal ta bilder i bryllup, spesielt når Japan Photo trenger fem uker for å se på problemet. Heldigvis har jeg et annet objektiv jeg kan bruke og noen halvdårlige bilder fra ferie som er nogenlunde i fokus, til tross for dårlig kvalitet sånn ellers også. Haha!

2

SAILING THROUGH POROS

Poros _10Poros _22Poros _34Poros _24Poros _13
Poros _12
Et av de fineste stedene vi seilet var gjennom byen Poros. For det meste seilet vi på åpent hav med lite å se på nært hold, men den ene dagen kjørte vi med by på hver side. Dette var utrolig fint, spesielt når vi kjørte nærme byen ♥ Jeg har knipset masse bilder og filmet en del med GoProen, håper filmen klarer enda bedre enn bildene å hvis hvor fint det var.

1

FIRST DAY IN POROS

Poros_1Poros_35Poros_9Poros_4Poros_36Poros_12Poros_20Poros_26
Poros var den eneste "store" byen vi besøkte på seilferien i Hellas, og dette var et utrolig sjarmerende sted ♥ Trange, bratte gater, søte butikker gjemt på hvert hjørne, god mat og fin stemning. Stedet var overhode ikke stort, men det største stedet vi var på denne ferien. Vi valgte å legge anker litt utenfor byen - veldig greit og ikke minst veldig koselig.    

1

DREAM PLACE

190716_2423k190716_2423ia190716_2423j190716_2423
Denne uken jobber jeg full uke og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til helg. Helgen som var har vært veldig fin med båttur, overnatting hos bestemor, hygge hos tante og onkel, barnepass, jobb og diverse ♥ Imens jeg er på jobb får bloggen mimre tilbake til Hellas, for jeg har fortsatt mange bilder å dele. Til tross for lite blogging i sommer har jeg lyst til å dele, mye fordi jeg selv synes det er veldig hyggelig å bla tilbake senere å se. Bildene i dag er fra samme sted som bildene jeg delte i går, men litt lenger ut fra "byen". På dette vakre stedet lå vi ankret opp den ene natten og her koste vi oss masse.

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits