1

FREDAGSPIZZA & JAMES BOND

301015_4187

301015_4193

301015_4190

301015_4191

I kveld har kjæresten og jeg bakt hjemmelaget pizza og om noen timer reiser vi for å se James Bond sammen Veldig koselig og deilig med en slapp fredagskveld og deilig mat. Vi har fått helt dilla på pizzaen Elisabeth lagde da hun var på besøk, så denne har vi allerede bakt tre ganger i ettertid. Obs! Lov til å kose seg litt ekstra i helgene, si. I dag var egentlig planen å få tatt litt bilder til bloggen, men pga. sprutende regn fristet det veldig lite. I morgen tidlig skal jeg møte Live for å lese litt, så kanskje jeg får knipset noen bilder av henne :-) Ønsker alle en fin fredag!

2

TBT: FJORÅRETS ANTREKK

23mar.2015_Outfit_1141

dobbelt

allblack10

25apr.2015_Outfit_4136dr

blogggdot

bruk

06mar.2015_Torsdagsoutfit_0094ii

dette1b

23apr.2015_Antrekk_3967d

dobbb

Tiden er inne for mørketid, og vi nærmer oss dagene hvor det er både mørkt når du våkner og mørkt flere timer før du legger deg. Denne tiden er desidert den vanskeligste tiden for å blogge, fordi det som regel alltid er mørkt innen jeg er hjemme fra skolen og jeg aldri har noen til å ta bilde før jeg drar. Det merkes allerede nå, og jeg har så mye mer lyst til å ha bilder i fint lys enn med dårlig kvalitet i mørket. Den siste perioden har jeg slitet litt med motivasjon også. Jeg har lite motivasjon for å gidde å ordne meg, lite motivasjon for skole og lite motivasjon for det jeg driver med akkurat nå. Det eneste som motiverer meg er julen hjemme, trening og det å bli ferdig med eksamen. Jeg har samtidig veldig lyst til å blogge, men klarer ikke kle meg i noe som er verdt å vise om dagen. Om jeg gjør, blir det uansett ingen bilder fordi jeg er alene. Uansett, ettersom det ikke har blitt  noen bilder i det siste kjører jeg et lite tilbakeblikk fra forrige vinter, også skal prøve å forbedre meg fremover. Håper alle har en fin torsdag! :-)

4

50 DAGER

Om 50 dager kommer Kaja endelig hjem fra Australia og nå klarer jeg snart ikke vente mer!! Gleder meg såå mye til å klemme på hun og være masse med hun i julen Kjipt hvordan det blir når man blir eldre og man plutselig ikke bor i samme nabolag lenger, men derimot på andre siden av jorden. Litt langt å reise helt til Australia på helgebesøk eller for å få en liten klem, men heldigvis skal hun være hjemme over en måned i julen. Jippi! Skal bli så godt å endelig se hun igjen, håper tiden frem mot 16.desember går fort!!

DSC_2962h

4

11

HOBBYFOTOGRAF IDA PETTERSEN

21.mars 2015 laget jeg meg en fotografside på facebook hvor hensikten var å vise frem bildene mine og forhåpentligvis komme i kontakt med flere som ønsket at jeg skulle ta bilder for dem. I dag, syv måneder etter, turte jeg å offentliggjøre siden. Jeg er superpyse på ting som dette og alltid så redd for at andre ikke skal like det jeg gjør eller synes jeg levrer for dårlig kvalitet til å opprette slike sider. Det kryr av irriterende tanker inni hodet mitt og innerst inne vet jeg at de uansett ikke er noe å bry seg om eller tenke på i det hele tatt. Så endelig! Haha.

header
Jeg er veldig glad i å ta bilder og synes det er veldig gøy, men samtidig ganske nervepirrende når jeg skal ta bilder for andre. Jeg er livredd for å ikke klare å levere det som ønskes, men som regel går det heldigvis greit. Øvelse gjør mester og jeg gleder meg til å bli flinkere i fremtiden. Neste oppdragg er bryllupsbilder og dette ser jeg veldig frem til. Bryllup er så fint og koselig ♥ Om dere vil like siden min eller se på den, så kan dere gjerne gjøre det, her.

 

5

SATURDAY NIGHT - OUTFIT

241015_4149

241015_4171

241015_4103

241015_4148

Knipset raskt noen bilder av gårsdagens antrekk inne før jeg dro videre på tapaskveled med fire skjønne jenter ♥ Vi hadde lagd noen retter hver og alt sammen var såå godt! Jeg ble supermett på masse deilig mat og hadde det kjempekoselig hele kvelden. Til dessert spiste vi litt godis og digg, og alt i alt var det en veldig vellykket kveld. Deilig å kunne slappe av med venninner på lørdagskvelden også, og ikke bare dra ut alltid. Antrekket mitt kjøpte jeg lørdag morgen, så det var altså helt nytt fra BikBok og kostet rett under 400kr. Ikke så verst! Skulle egentlig innom å kjøpe genseren til et annet skjørt, men forelsket meg helt i skinnskjørtet og har lenge sett etter et, så daa klarte jeg ikke la det være igjen. Hehe :) Håper alle hadde en topp lørdag! Her i huset er vi akkurat ferdig med å vaske, så nå er det jobbing med eksamen som står for tur.

4

PLANLEGGING AV BRYLLUPSBILDER

bilder

Om nøyaktig 28 dager gifter tante og onkel seg og jeg har fått oppgaven om å ta bryllupsbilder ♥ Jeg synes det er superstas og kjempekoselig å bli spurt om å bli ta bilder, og gleder meg utrolig mye! Likevel kjenner jeg på at jeg synes det er veldig skummelt, ettersom jeg kun har to timer til å ta de perfekte bildene og denne dagen kommer aldri igjen. Jeg vil forevige øyeblikkene deres på best mulig måte, og gjør alt jeg kan for å bli klar til den store dagen. Utfordringen min ved disse bildene er at det er mørkt da vi skal ta bildene og ettersom jeg er flinkest til å ta bilder i naturlig lys har jeg en liten jobb å gjøre. Tenker å øve litt på kveldene med N og finne forskjellig løsninger som gir best mulig resultater, samtidig ser jeg på masse inspirasjon på pinterest. Det gjelder å tenke kreativt for å få best mulig bilder og vi har allerede lagt masse planer. Krysser fingrene for at jeg får det så bra som brudeparet håper!

6

11 TING OM MEG

jeg HATER hår som ikke er på hodet, og med det mener jeg ikke kroppshår, men hår som har falt av hodet. Jeg får helt mark av at folk røyter og drøsser hår overalt hvor de går. Om jeg står i dusjen og får et hår på meg, uansett om det er fra meg selv eller andre, får jeg panikk. Jo lenger jo verre. Haha, sært!

Jeg er forelsket i solnedganger og kan sitte å se på himmelen i en evighet. Elsker når himmelen blir til flere farger og vil ikke gjøre annet enn å løpe ut å forevige øyeblikket. Dessverre blir bilde aldri like fint som virkeligheten.

280915_1721

Jeg elsker å skylde på Navpreet. Om situasjonen byr seg, gjør jeg det. Spesielt foran mamma og pappa, når han er der og blir kjempeflau. Dessverre skjønner de alltid at det egentlig ikke alltid er han!

Hver gang noen trekker ned i toalettet likt som jeg skrur på vasken for å pusse tenna, er jeg redd for at det du trekker ned kommer opp gjennom vasken igjen.

Jeg hater å ha på sokker! Får en følelse av at tærne blir innestengt og derfor drar jeg de av meg så fort anledningen byr seg. Sokker i sko går fint, men sokker på gulvet eller sokker i tøfler er ingen god kombo.

bursdag19år

Det beste jeg får til frokost om dagen er enten rugsprø med avokado eller rundstykke med mammas bringebær syltetøy! Går aldri lei - nam.

Jeg er en mester på å utsette ting og på å prioritere det jeg synes er mest gøy fremfor mest viktig. Om jeg for eksempel har helt sinnsykt mye skole er det mye lettere å dra på trening eller redigere bilder jeg har tatt av andre, fordi det er også ting jeg "må" og ikke minst mer gøy. Egentlig er jeg flinkere til å gjøre alt annet enn å lese og jeg hater det ved meg selv! Til og med vaskemaskinen går mer effektivt enn lesingen når jeg holder på. Trenger motivasjon.

Jeg er superstolt og imponert over hvor flink og strukturert kjæresten er! Han er superflink til å sette seg ned med skole og kun prioritere det han jobber med. Han spiser bra, trener bra, leser mye, gjør det veldig bra på skolen og er samtidig sosial med både venner og meg. Er det noe han synes er vanskelig jobber han med det til han klarer det, og gir aldri opp. Jeg har mye å lære av han, haha ..

nudeliiiig

Jeg er veldig familiekjær og liker å være mest mulig med familien min. Det jeg synes var vanskeligst med å flytte til Bergen var helt klart avstanden fra familien, men heldigvis har det blitt lettere med tiden. Spesielt når jeg reiser så mye hjem, det gjør jo så klart ting lettere. Jeg har alltid bodd med gåavstand til besteforeldre og har alltid hatt tanter og onkler veldig nært. Min største drøm når jeg flytter hjem igjen er at det skal bli sånn igjen.

Jeg aner ikke hva jeg vil bli eller hva jeg ønsker å jobbe med etter studiene, og det stresser meg helt sinnsykt. Jeg føler ikke jeg har noe jeg brenner ekstra for og føler jeg har ventet i en evighet på å finne det ut. Alle sier det kommer når man blir eldre - du finner det ut på ungdomsskolen, du finner det ut på videregående, du finner det ut i studietiden tiden. Jeg er nå snart halvveis i studietiden og vet fortsatt ikke. Hjelp! Jeg vet jeg elsker å ta bilder og jeg vet jeg elsker å trene, men jeg er for usikker på meg selv til å fullføre noen av delene. Det finnes så mange flinke fotografer at det å komme på samme nivå skal veldig mye til, og det å være helt unik er veldig vanskelig. Jeg har liksom ikke min egen ting jeg er god på, jeg bare liker å gjøre litt av alt og får det helt greit til. Uten om foto kunne jeg gjerne gjort noe innenfor trening, men jeg er for usikker på meg selv til å stå på et senter å hjelpe andre, samtidig som andre hører meg. Veldig teit, men jeg tror ikke jeg hadde taklet det. La meg være barn litt lenger!! Haha

Om jeg først setter meg ned med en harddisk eller et album for å lete frem noe, blir jeg sittende å se tilbake i evigheter. Jeg klarer ikke gi meg! Synes det er så gøy å se på alt det rare jeg har og alle de fine minnene. Når jeg var yngre tok jeg bilder non-stop og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 200 000(!!) bilder på iMacen + skolemacen til sammen. Tenk hva jeg har totalt med alle harddiskene da, wæ. 

snu

4

TRE BILDER - TO PRINSESSER

StellaHermine1

Hermine

181015_3168

Søndag morgen knipset jeg noen bilder av mine to skjønne prinsesser, Stella og Hermine ♥ Jentene var supersnille og smilte pent helt til det ikke var noe morsomt å sitte stille lenger :-) Skjønner så klart at barn synes det er kjedelig å bli tatt bilder av og er imponert over at så små sitter stille og smiler i det hele tatt. Flinke jenter! Kjempe gøy å ta litt bilder og ekstra lett blir jobben når de er så skjønne. Begynte med noen bilder i stuen før vi flyttet oss videre og jeg synes bildene ble såå mye bedre med mørk vegg bak. Elsker første bilde - så bilde, søte og fine.

4

DÅPSJENTA

181015_3788a

181015e

181015_37

181015i

Fire bilder fra dåpen av nydelig, Eleah Se så herlig hun er på bildet hvor hun ler - jeg smelter. Dessverre kom lyset inn fra feil side når vi skulle ta bilder ved vannet, så det ble ikke de beste bildene, men det ble hvert fall bedre enn ingenting :) Hun var sååå fin i dåpskjolen sin!

4

SE MIN BUNAD

181015_3736

181015_3713

181015_3742

Søndag var det tid for å hoppe inn i bunaden igjen og dette var på høy tid. Selv elsker jeg bunader og synes det er såå koselig når nesten alle har det på seg på 17.mai. Det finnes såå mange fine typer og det som er litt ekstra gøy med bunad er når det viser til hvor man kommer fra. Ikke like lett å se hvor andre kommer fra nå om dagen som tidligere ettersom de fleste velger etter hva som er fint fremover hvem bunad de tilhører. Likevel i flere tilfeller, spesielt hos de over 20år, er det fortsatt noen som rakk å velge før bunadene fikk hver sin status. Egentlig litt trist at folk har begynt å velge den bunaden de synes er peneste fremfor den de egentlig skal ha, men slikt skjer vel med de fleste ting slik samfunnet utvikler seg i dag. Selv har jeg Lierbunaden og synes den er kjempefin. Ganske sikker på at jeg har vist den en gang før, men ettersom Martine knipset noen bilder på søndag, deler jeg den igjen ♥

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits