3

THROWBACK ONE YEAR AGO

Rosatrea2Rosatrea3RosatreaRosatrea5
Jeg er kanskje ikke den eneste som synes noe av det fineste med våren er nettopp disse rosa trærne? Synd de kun blomstrer et par uker. De siste dagene i Bergen har vært grå, kalde og kjedelig, og derfor kjører jeg en throwback til en tid med litt bedre vær. Dette er fra mai i fjor, nøyaktig ett år tilbake i tid. Disse bildene beviser vel egentlig bare hvor mye varmere det var i fjor enn i år. Likevel er ikke håpet om en god sommer borte, for er det ikke slik at en dårlig vår betyr en bra sommer? ♥

6

tilbakeblikk - antrekk

outfitmarsoutfitmarsa

Antrekk fra ett år tilbake i tid  Ser ut til at februar og mars var litt varmere i fjor ettersom jeg stadig gikk i skinnjakke og trenchcoat. Ganske sikker på at jeg blir syk om jeg prøver på det nå. Jeg elsker jakker og får nesten aldri nok. Synes det er så fint og ikke minst gøy å variere med ulike jakker. Spesielt når du kan ha et nokså kjedelig antrekk, men fordi du har en kul jakke over gir det antrekket et helt nytt inntrykk. Sånn egentlig kan man jo bare være helsvart hver dag, men fordi man bytter jakken ser det ut som du er mye mer kreativ. Heheh. Lenge leve latskapen.

6

up close

14101e

DSC_5769yy

2

280915_1505j

040915_8645g

010915_8320

191115_5181

Alt ligger i detaljene og i et helsvart antrekk kan et lite belte gjøre hele antrekket litt annereldes. Nå om dagen kjenner jeg på at jeg trenger kjæresten nærmere fordi det blir ikke mye nye bilder som tas, men kanskje jeg får lurt Thea til å knipse noen av min fine, nye Line Langmo genser når hun er tilbake fra sykehuset. Nå har jeg bare fire dager igjen hjemme før det er tilbake til hverdagen, skole og Bergen. Heldigvis er det ikke bare kjipt å avslutte ferien, fordi i Bergen venter kjæresten min på meg

4

2015 outfit recap

januar

februar

mars

april

mai

juni

juli

augustseptemberoktober

november

desember

tyrkia

Plutselig var året 2015 historie og i løpet av året har jeg hatt 365 dager med diverse antrekk. Jeg har riktignok gått i mye av det samme, men ofte er det en ulik vri. I går kveld gikk jeg gjennom hele antrekksarkivet mitt og der var det en del forskjellig. Jeg så jeg var ekstremt dårlig til å ta antrekksbilder i starten av året, men var mye flinkere i midten av året. Jeg hadde en lang periode med mye svart og en annen periode med bare kjoler. I høst har jeg svømt i deilig gensere og vært nokså lik hver eneste dag - ulik svart bukse med ulik ullgenser. Akkurat slik høsten skal være. I år har jeg enda ikke tatt et eneste bilde, men jeg er heller ikke så sjarmerende med rennende nese og bankende hodet. Kanskje årets første antrekksbilde vil bli tatt i helgen? :-) Håper på å bli frisk i løpet av dagen. Ønsker alle en fin fredag!

2

prinsesse thea

171215_7576

171215_757a

171215_75

Nydeligeste og fineste prinsessen Thea var nydeligfin i rosa kjole med masse glitter på i går. Gøy at jeg rakk hjem til juleballet, slik at jeg fikk se hvor fin hun ble. Kjolen har hun holdt veeldig hemmelig og jeg visste ikke en gang hvilken farge den hadde før i går. Haha! Juleball er fine minner, skulle ønske det var juleball for studentene også. 

3

my latest outfits

divoutfitss1divoutfitss2a

En liten oppsamling av mine antrekk fra november Savner de få dagene med opphold og sol, for nå om dagen er Bergen veldig stusselig og mørk. Nå er klokken halv elleve og det ser ut som klokken er syv om morningen ute. Foreløpig har det vært dårlig med antrekk i desember, men jeg gleeeder meg til kjoletid når eksamen er over. Kjenner jeg blir litt sprø av å sitte på rumpa hele dagen hver dag også, og jeg skal ikke akkurat se bort ifra at jeg legger på meg 10 kg når jeg aldri får beveget meg heller. Eksamensperiode altså.

5

TEDDY COAT

261115_6683

261115_6683p

261115_6683h

261115_6683ø

Etter Ida var superfin i sin sorte kjole på skolen i går måtte jeg nesten slå til med min i dag. Lenge siden jeg har brukt kjole på skolen, noe som egentlig er litt rart fordi jeg nesten ikke gikk i annet i fjor høst. Jeg er i utgangspunktet en skikkelig kjolejente og går gjerne i kjole til alle anledninger. Planen var egentlig å ta et lite bilde av kjolen uten jakke, selvom den er nokså enkel, men oi for en kald vind det var i dag. Trodde jeg både skulle blåse vekk og fryse ihjel når vi tok bildene, så jakken gikk av, men veldig fort på. Pakket meg inn i skjerf og den deilig store jakken min før jeg løp videre til skolen og der ble jeg til utover ettermiddagen. Fire dager igjen til eksamen i bedriftsøkonomi(!!) og fire dager igjen til eksamensperioden er tilbake for fullt. Farvel sosialt liv!

5

BRYLLUPSANTREKK

211115_5193a

211115_5199a

Lørdag var jeg hjemme i bryllup og da det var endelig tid for å pynte seg litt ekstra Jeg hadde på meg en kjole jeg kjøpte på Moods Of Norway i Bergen i fjor, Mulberry veske lånt av mamma, fuskepels fra H&M og svarte, enkle sko fra DinSko. Snille pappa knipset et par bilder av meg før jeg dro til bruden for å knipse bilder av henne, men jeg glemte så klart å vise han hvordan man fokuserer. Til tross for at ingen av bildene av kjolen var i fokus, fant jeg hvert fall et bilde av håret. Haha! :-) Så gleder jeg meg til å vise frem bildene av brudeparet når de er klare. De var sååå fine og jeg føler meg så heldig som fikk lov til å ta bildene på den store dagen deres!

2

19 NOVEMBER

191115_5104

191115_5158

191115_5181

191115_5156

191115_5121

191115_5171

Nok en dag med forelesning er over og nå begynner det å nærme seg slutten på alle fagene. I dag hadde vi nest siste forelesning med markedsundersøkelser og i går hadde vi siste med bedriftsøkonomi. Dette betyr bare at eksamen nærmer seg litt mer enn jeg er klar for. Ellers er det bynatt i Bergen i dag og masse rabatter overalt, så vi måtte så klart en tur i butikken. Kjøpte ingenting til meg selv, men fikk heldigvis kjøpt litt av julegaven til N ♥ Nå skal det jobbes to timer med bedrifsøkonomi før vi reiser videre på kino med Gaute, Julie og Live. Kos og gøy! Deilig med noe annet enn bare lesing. 

4

UNDER MY UMBRELLA

121115_4878

121115_4938

121115_4919

121115_4928

På de grå dagene i Bergen er det vikitg å ha noe som lyser opp dagen, og i mitt tilfelle blir det vell paraplyen min. Jeg tusler gjennom Bergen sentrum i øspøsende regn under den største fargeklatten i byen hver dag, og den gjør det ikke så veldig vanskelig å se hvor jeg er midt mellom de svarte paraplyene. Hihi, jeg synes den er såå fin og elsker alle fargene. Når jeg går rundt i mine svarte klær spriker paraplyen opp anntrekk litt også :-) Trodde aldri jeg skulle bli glad i en paraply, men jeg er blitt veldig glad i min. Elsker at den er så stor, solid og fargerik

pappasdatter

21år gammel jente fra Lier som bor i Bergen med kjæresten for å studere. Blogger om det hverdagslige, antrekk og ferieturer. Kontakt: Idap1@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Bloggdesign

    Bloggdesign fra RRH Webdesign
    hits